CiuleTexXx [ Moderator ]
Bara Warn : Numarul mesajelor : 38 Data de inscriere : 03/05/2009 Varsta : 29
| Subiect: cerere membru staff.. Mar Aug 11, 2009 1:16 pm | |
| User: CiuleTexXx Motiv: As dori sa am si eu sa am aceese pe forum, nu imi place sa stau si sa ma uit..Ma pricep in a modera forumuri si alte chesti care tin de forum...eu sunt fostul Ca$p3r, ce duce ca eu am creat acest forum:))...Si daca credeti ca sunt nou aici...Nu sunt cunsc clanului de ceva timp:)... Astept raspunsuri, chiar daca sunt sigur ca nu primesc nimic .... | |
|
StaniK [ Shadowdance Master ]
Bara Warn : Numarul mesajelor : 224 Data de inscriere : 02/08/2009 Varsta : 31 Localizare : Un loc in care ar vrea sa fie si altii.
| Subiect: Re: cerere membru staff.. Mar Aug 11, 2009 1:19 pm | |
| Suntem de acord cu acordarea gradului de moderator...
Iti vom acorda moderator pe Categoriile "General" si "Games Zone".
Daca mai doresti alceva, lasa un post si vom discuta. | |
|
CiuleTexXx [ Moderator ]
| Subiect: Re: cerere membru staff.. Mar Aug 11, 2009 1:22 pm | |
| ...acum nu mai doresc nimic...sunt multumit ca mi-ati acordat macar moderator ....de la Administrator ...Merge si asta Multumesc! | |
|
StaniK [ Shadowdance Master ]
Bara Warn : Numarul mesajelor : 224 Data de inscriere : 02/08/2009 Varsta : 31 Localizare : Un loc in care ar vrea sa fie si altii.
| Subiect: Re: cerere membru staff.. Mar Aug 11, 2009 1:23 pm | |
| Ti-am dat Moderator pe Forumurile :
-Discutii libere -Forum Games -Movies -Musik -Videos -Sport -counter strike -Talk About Games
La Art World acord celor care se pricep la desen si in photoshop, iar la WoW celor pasionati, daca este nevoie...
multumim de intelegere
Se poate da locked? | |
|
CiuleTexXx [ Moderator ]
| Subiect: Re: cerere membru staff.. Mar Aug 11, 2009 1:25 pm | |
| Cu locked, cum doresti ..Momentan nu mai am nevoie de nimic... | |
|
BRAVE [ Owner of FusioN & hawks. ]
Bara Warn : Numarul mesajelor : 237 Data de inscriere : 01/01/2009 Varsta : 31 Localizare : bucuresti
| Subiect: Re: cerere membru staff.. Mar Aug 11, 2009 1:26 pm | |
| 1.administratori nu se mai da!! 2.sunt 3 administratori:eu (owner& clanleader)...stanik(a facut forumu sa arate asa) si Mowgli (el a facut prima oara CsFusioN.Ro) 3.Chiar daca ai facut forumul....ai parasit comunitatea cu mult timp in urma...deci ... sper ca te-am lamurit bft | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere membru staff.. | |
| |
|