Faby [ hawks. User ]
Bara Warn : Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 22/08/2009 Localizare :
| Subiect: Despre Dinamo.. Decît un an sau doi, mai bine îi suspendă 3 ani. Au timp să-şi facă echipă" Sam Aug 22, 2009 5:20 pm | |
| Dacă Dinamo ar fi suspendată 3 sau 4 ani din cupele europene, ar avea timp să construiască o echipă tînără. Decît un an sau doi de suspendare, mai bine trei pentru că numai aşa pot să-şi facă o formaţie cu adevărat puternică.
Banii vin cînd echipa joacă bine, cînd vin suporterii şi implicit sponsorii. Nu ştiu ce va fi, toată lumea aşteaptă deznodămîntul şi starea de tensiune e firească. | |
|
StaniK [ Shadowdance Master ]
Bara Warn : Numarul mesajelor : 224 Data de inscriere : 02/08/2009 Varsta : 31 Localizare : Un loc in care ar vrea sa fie si altii.
| Subiect: Re: Despre Dinamo.. Decît un an sau doi, mai bine îi suspendă 3 ani. Au timp să-şi facă echipă" Dum Aug 23, 2009 9:51 am | |
| Sunt de acord. Ar fi bine daca UEFA ar suspenda-o 3 ani. Nu numai ca o sa se faca curat la echipa, dar poate se vor gandi de doua ori inainte ,daca va mai lasa suporterii pe teren. Acum fotbalul de la Dinamo se joaca pt bani. Daca isi primesc banii, dc s mai joace? trebuie doar sa fie prezenti pe teren. SA faca curatenie. :/ Numai eu vad aiurea topicul asta? Imi apare pe jumatate de pag profilul, si pe jumate mesajul Astept un raspuns | |
|