StaniK [ Shadowdance Master ]
Bara Warn : Numarul mesajelor : 224 Data de inscriere : 02/08/2009 Varsta : 31 Localizare : Un loc in care ar vrea sa fie si altii.
| Subiect: Descatusare in vestiare la Dinamo Vin Aug 28, 2009 9:33 am | |
| Calificarea in Europa League a adus descatusarea la Dinamo!
Jucatorii au urlat, au strigat ' Dinamo suntem noi!" si au plans la vestiare dupa calificarea in grupele Europa League! Ousmane N'Doye nu se putea opri din plans dupa meci si a fost ridicat de colegi dupa ce se asezase pe holurile de la veastiare. Zicu, epuizat dupa meci, a declarat ca nu-si mai doreste o astfel de calificare: " Poate acasa am fost relaxati, pentru ca suntem o echipa mai bine. Nu ne-am gindit ca vom cistiga cu 3-0, am vrut doar sa invingem si sa demonstram ca avem o echipa buna.Am creat presiune la poarta cehilor si am ajuns la 3-0, iar apoi am facut tot posibilul sa ajungem la penaltyuri. A fost frumos, dar nu-mi doresc sa mai trec prin asa ceva vreodata, vreau sa ne calificam mai usor altadata. Acum nu ne ramine decat sa ne gandim la meciul de duminica cu Steaua. Ne-am calificat, sintem bucurosi, dar meciul cu Steaua este foarte important", a spus Zicu la Sport.ro Sursa: http://sport.ro | |
|